MLSPB: Ortadoğu özgürleşene kadar cephedeyiz

Rojava Devriminde YPG/YPJ güçleriyle birlikte yer alan MLSPB üyeleri Ortadoğu’nun bütün halklarıyla birlikte Ortadoğu’nun özgürleşmesi için üzerlerine düşen sorumluluğu tüm devrimci savaş cephelerinde yerine getireceklerini duyurdu.

Marksist Leninist Silahlı Propaganda Birlikleri, MLSPB adına cepheden açıklama yapan savaşçılar Ekim ayının ilk haftasından bu yana Rojava Devriminin cephelerinde YPG/YPJ güçleriyle birlikte savaştıklarını ifade ederek son olarak Til Hemis’te yapılan hamle içinde de yer aldıklarını duyurdu.

Kobanê, Cezaa, Şengal ve Rojava’nın diğer birçok noktasında DAİŞ ile mücadelede yer aldıklarını belirten savaşçılar şunları ifade etti: “Ortadoğu’daki bütün halklar ortak bir cephede buluşabilirler. Devrim cephelerini örebilirler. Bizler aynı zamanda Rojava tümüyle kurtulana kadar, Kürdistan’ın dört bir parçası kurtulana kadar, YPG/YPJ güçleriyle birlikte üzerimize düşen tarihsel rol ve görevi uygulayacağız. Örgütümüz Ortadoğu’daki tüm ülkelerde, bütün Ortadoğu halklarıyla birlikte, Ortadoğu’nun özgürleşmesi için, Ortadoğu’nun bütün gerici rejimlerden kurtarılması için, eşitliğin ve özgürlüğün gelmesi için üzerine düşen görev ve sorumluluğu devrimci savaş cephelerinde, devrim cephelerinde gerçekleştirecektir.”